Suna astazi! (+40) 21 250 01 50 | adrian.bunea@abbroker.ro
Despre noi

Societatea comerciala AB BROKER – Broker de asigurare reasigurare furnizeaza servicii de consultanta financiara de inalta calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesitatilor de protectie si posibilitatilor sale financiare.

Asiguram succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clientilor nostri in ceea ce priveste: Controlul, administrarea si transferul riscurilor si Reprezentarea si asistenta in negocierea si solutionarea daunelor.

Compania noastra a stabilit colaborari si produse personalizate cu principalele societati de asigurare prezente in Romania.

Echipa noastra ajuta clientul sa aleaga compania de asigurari care sa-i ofere cele mai bune conditii in raport cu tipul de asigurare pe care il solicita si care, in acelasi timp, sa ii garanteze siguranta pentru plasarea riscurilor.

Serviciile de consultanta oferite au un rol foarte important in reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului si monitorizarea unui program de asigurare.

Promovand o gama larga de tipuri de asigurari acoperim intreg spectrul de risc ce graviteaza in jurul oricarei persoane, fie ea fizica, fie juridica.

Misiunea noastra este sa respectam intotdeauna principiile de transparenta, promptitudine si profesionalism angajandu-ne sa reprezentam interesele clientului in relatia cu societatile de asigurare.

Managementul Riscului

Echipa noastra prin serviciile de consultanta oferite poate conduce la limitarea expunerii la risc avand ca efect reducerea primei de asigurare.

Suntem alaturi de dumneavoastra in cazul unei daune si negociem cu companiile de asigurare cea mai buna solutie de acoperire prin asigurare si de despagubire, prin: identificarea riscurilor potentiale si evaluarea acestora; Analiza istoricului daunelor; Analiza eventualelor polite de asigurare existente; Propunerea de solutii si implementarea lor; Selectarea societatilor de asigurare in functie de soliditatea financiara a acestora; Identificarea necesitatii incheierii unui anumit tip de asigurare.

Analiza pietei

Echipa noastra monitorizeaza permanent piata romaneasca de asigurari pentru plasarea asigurarilor la societatea de asigurare cu cea mai buna acoperire si cea mai buna rata de plata a daunelor la cel mai bun pret cu cea mai buna reasigurare, prin: Studiul produselor de asigurare; Analiza solvabilitatii societatilor de asigurare; Calculatie cotatii de prima; Analiza profil client; Servicii de reducere a expunerii la risc; Monitorizarea mediului legislativ al pietei de asigurari; Monitorizarea in format individual al asiguratorilor prezenti in piata romaneasca.

Administrarea asigurarilor

Contractele de asigurari existente in portofoliul nostru sunt monitorizate in mod regulat si ajustate in functie de necesitatile clientilor. Prin administrarea asigurarilor dumneavoastra, noi intelegem: Monitorizare termene de plata a primelor; Anuntare expirare/reinoire/reintregire polita; Reanalizarea riscurilor asigurate in vederea actualizarii acestora; Analiza clauze contractuale; Controlul platilor, al contractelor de asigurari si al actelor aditionale; Negocierea cu companiile de asigurare privind imbunatatirea conditiilor de asigurare sau a primelor platite; Consultanta in vederea asigurarii unor noi riscuri; Managementul politelor.

Prin acoperirea oferita de polita de raspundere profesionala, detinuta de AB BROKER, societatea noastra devine raspunzatoare pentru toate actiunile intreprinse in timpul desfasurarii contractelor de mandat.

Misiune

Valorile ce guvernează echipa sunt : etica profesională, dedicația față de clienți, coloborarea corectă cu toți partenerii din piața asigurărilor.

Misiunea companiei este aceea de a servi cât mai bine interesele clienților săi în domeniul asigurărilor, și de a fi o prezență activă pe piața serviciilor din industria asigurărilor.

;