Suna astazi! (+40) 21 250 01 50 | adrian.bunea@abbroker.ro
Echipa noastra
Adrian Bunea
Administrator

Absolvent al Universității Politehnica București, Facultatea de Inginerie Chimică, specializarea petrochimie (1993) și de științe politice al Universității București, specializarea relații internaționale (2013). Experiență de 22 de ani în asigurări și în brokerajul de asigurări, din care 16 în cadrul AB BROKER iar ceilalți la Generali Asigurari (underwriter riscuri speciale, petrochimice, multinaționale și reasigurări) și la Marsh & McLennan România (senior broker, director adjunct). Vorbitor de italiană, engleză și franceză.

Sorin Despa
Senior Broker

Absolvent al Universității Spiru Haret, Facultatea de Drept (2004). Experiență de 14 ani în brokerajul de asigurări în cadrul AB BROKER. Vorbitor de engleză și italiană.

Mihai Deleanu
Broker

Absolvent al Universității Spiru Haret, Facultatea de Educație Fizică și Sport (2003). Experiență de 11 ani în brokerajul de asigurări în cadrul AB BROKER. Vorbitor de engleză.

Ileana Boboiceanu
Broker

Licențiată a Universității Româno-Americane (2009), Facultatea de Relații Comericale și Financiar-bancare Interne și Internaționale, masterat la Universității Româno-Americane în finanțe, banci, asigurări. Experiență de 4 ani în brokerajul de asigurări în cadrul AB BROKER. Vorbitoare de engleză și franceză.

Anca Bunea
Economist

Licențiată a Academiei de Studii Economice (1997), expert contabil (2001), consultant fiscal (2007), auditor financiar (2008). Experiență de 16 ani în raportări financiare de asigurări. Vorbitoare de engleză și italiană.

;